AMPA

L’Associació de Mares i Pares de l’Escola Virolai (AMPA) és l’entitat que agrupa tots els pares, mares i tutors dels alumnes de l’Escola que en són membres. S’organitza i treballa segons els estatuts (enllaç) acordats.

La junta directiva representa l’associació de pares i mares de l’Escola Virola, es reuneix mensualment amb la direcció de l’escola per tractar temes que afecten tot el col∙lectiu de les famílies, per transmetre les opinions i les reflexions dels pares i mares sobre temes educatius i del funcionament quotidià de l’Escola, i per posar en marxa el calendari d’activitats del curs promogudes per l’AMPA. Actualment la Junta està formada per:

Mercè Pascual , presidenta
Mariela Marí , vicepresidenta i àrea de tecnologies i comunicació
Pilar Agudo , tresorera i àrea de solidaritat i suport a les famílies
Marta Tauré , àrea de solidaritat i suport a les famílies
Marta Roca , àrea d’actes i esdeveniments lúdic­culturals i representant de l’Ampa al Consell Escolar
Ana Pardo , àrea d’actes i esdeveniments lúdic­culturals
Lídia Cobo, àrea d’actes i esdeveniments esportius
Anna Soler , àrea de coordinació
Joaquim Vela , àrea de coordinació
Nati Aguilar, àrea alimentació MenjaBé
Neus Fornés , secretària

Col∙laboradors

Inaugurem aquesta secció amb la intenció de donar visibilitat a les mares i pares que col∙laborem amb l’AMPA en moltes de les seves tasques, tot i no pertànyer a la Junta Directiva.

Entre els col∙laboradors habituals hi ha:

●  Mireia Castillón: mare creadora de la campanya d’alimentació Menja B, de la Xofi i tot el que hi té relació (bloc, etc.). També s’encarrega d’organitzar anualment la Gimcana de l’Alimentació.

●  Marta Luco: responsable de la majoria dels cartells de les activitats de l’AMPA i de la Colla Gegantera.

●  David Arnau: responsable de la correcció lingüística del bloc i d’alguns dels materials de l’AMPA (en d’altres, ens ajuden els professors de català).

●  Cristina Esteve: membre de les Raimundes (mares esportistes) i col∙laboradora en la organització de la Cursa de la Dona.

Des d’aquí aprofitem per demanar la col∙laboració de mares i pares, unint talents i disponibilitats ho farem encara millor.
En aquest moments seran benvingudes les participacions per col∙laborar amb la millora del blog, el mercat d’intercanvi. Per aquests temes o qualsevol nova proposta que considereu, només cal que ens enviïs un missatge a ampa@virolai.com i contactarem amb tu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s