Activitats

ESPORT

Desde l’Ampa es vol donar suport a totes les iniciatives relacionades amb l’esport.

ESPORT PARES I MARES

  • Multiesport per a mares els dimecres de 20 a 21h. Aquesta activitat es realitzarà al poliesportiu de l’escola i serà sense monitor. L’objectiu no és un altre que mirar d’estar una mica en forma i de tenir un espai per a passar­ho bé fent una mica d’esport.
  • L’activitat pels pares és l’activitat de Futbol Sala. No cal ser un gran futbolista, només tenir ganes de fer exercici i passar­s’ho bé. Es juga els dijous a les 20:30h a les pistes de l’escola, situades al carrer Ceuta.
  • Activitat mixta pares i mares el Voleibol. Es realitzaria amb un monitor els dimarts i dijous de 20 a 21h.
  • Sortida a córrer pel matí pares i mares .Es realitza dimarts i divendres a les 6’15h del matí. La trobada es fa davant de l’escola Virolai­Grimm.

FESTA DE L’ESPORT

Es col.labora amb l’Escola en la festa de l’Esport

MATÍ RODO

Fem en família una passejada sobre rodes, gaudint de les magnífiques vistes al mar.
Fent un recorregut des del Fòrum de Barcelona fins l’Avinguda Diagonal amb la Rambla de Poblenou.

CURSA DONA

Es col.labora amb l’escola i s’organitza un grup de mares que participen a la Cursa de la Dona.

SOLIDARITAT I SUPORT FAMÍLIES

Gestionem la contractació d’una pòlissa d’assegurança d’orfandat que cobreix l’escolarització dels fills de les famílies interessades.

MERCAT D’INTERCANVI

Farem una comissió per a realitzar un mercat d’intercanvi per a que les famílies puguem canviar material escolar o equipaments.

ESCOLA DE PARES

Des de l’AMPA també s’organitzen xerrades periòdicament, que ens ajudin a ser millors pares.

ESDEVENIMENTS LUDICO­CULTURALS

SOPAR DE BENVINGUDA

Cada inici de curs, l’AMPA organitza aquest sopar amb la col∙laboració dels nois i noies de 1r de Batxillerat (que recullen fons per al seu viatge de fi de curs). És el moment de donar la benvinguda a les noves famílies i de retrobar­nos pares i mestres un curs més.

VIROREVETLLA

Cap a final de curs, s’organitza el sopar de comiat, juntament amb els alumnes de 4t d’ESO. És una celebració en família i a l’aire lliure, aprofitant les magnífiques vistes que tenim des de l’escola. La música i el ball tanquen la festa.

GIMCANA ALIMENTACIÓ

Coincidint amb el dia de l’esport, des de l’AMPA s’organitza una gimcana, cada any amb un tema diferent, per tal que els nens i nenes coneguin la importància d’una bona alimentació mitjançant el joc.

CONCURS FEM ART
Per tal de fomentar la creativitat entre els alumnes, l’AMPA organitza un concurs artístic, coincidint amb la celebració anual dels Jocs Florals

ACTIVITAT CULTURAL

Durant el curs, l’AMPA organitza diferents activitats culturals per fer en família: espectacles per als més petits i sortides culturals.

COL∙LABORACIONS

CAMPANYA CARMANYOLES, BOC’N’ROLL

L’escola forma part de la xarxa d’Escoles Verdes i de l’Agenda 21, i des de l’AMPA es fomenten tot tipus d’iniciatives que hi donin suport. En aquest sentit, tots els nens de l’escola, a partir de Primària, reben un boc’n’roll per tal de fomentar l’eliminació de residus, i, els més petits, una carmanyola per poder portar­hi la fruita.

FIRST LEGO LEAGUE

Des de l’AMPA s’hi dóna suport un equip de nois i noies que participen en aquesta competició de robòtica de Lego en forma d’ajut en la compra de material, samarretes identificatives, etc., segons les necessitats de cada any.

COL.LABORACIONS EN DIFERENTS ACTES DE L’ESCOLA

L’AMPA dóna suport a cada acte en funció de les seves necessitats, com ara el Pessebre Vivent que l’escola fa per Nadal, el comiat dels alumnes de Batxillerat, els berenars de benvinguda dels intercanvis internacionals i d’altres esdeveniments.

PARTICIPACIÓ AMB LA COLLA GEGANTERA RAIMUNDI

Blog Raimundi enllaç http://colla-raimundi.blogspot.com.es/

PARTICIPACIÓ EN LA CAMPANYA MENJA B

Blog de la Xofi enllaç http://xofibloc.wordpress.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s